Ondersteun ons

Met een eenmalige of jaarlijkse bijdrage ondersteun je onze projecten en zwerm je met ons mee. Met jouw bijdrage leggen we een financiële basis voor onze werkzaamheden en zijn we minder afhankelijk van subsidies.

Geld is relatief, vijf euro voor de een, is vijftig of zelfs vijfhonderd euro waard voor de ander. Wij zijn blij met elke bijdrage en maken geen onderscheid in categorieën.

Alle Zwermers worden op de hoogte gehouden van onze plannen en jaarlijks uitgenodigd voor een speciale Zwermers-actie. Ben ook niet verbaasd als we je vragen om te figureren in een volgende voorstelling, je spierballen te komen gebruiken of met ons mee te denken over de toekomst. Uiteraard is dat niet verplicht. 🙂

Ondersteun Zwermers met uw bedrijf.

Ook bedrijven kunnen met ons mee zwermen. Uw logo komt op de website en u wordt op de hoogte gehouden, uitgenodigd voor de borrel en speciale Zwermers-actie. Neem contact met ons op zodat we een activiteit op maat kunnen bedenken voor u en uw personeel.

Culturele ANBI status

Zwermers heeft een Culturele ANBI status. Schenkingen zijn fiscaal aftrekbaar voor 125% en voor bedrijven 150%. Lees er hier meer over.

Doneer nu!

ValutaBedrag